Kundansvarig sökes till Svensk BostadsPartner

Svensk BostadsPartner (”SBP”) har sedan starten 2016 snabbt etablerat sig som en ledande aktör inom lånefinansiering till fastighetsprojekt. SBP verkar för att genom lånefinansiering skapa förutsättningar för att genomföra fastighetsprojekt på den svenska marknaden.

Genom djup kunskap från såväl finans- som fastighetsmarknaden samt tidseffektiva och genomarbetade processer skapas långsiktigt kundvärde och god riskkontroll. SBP kan bistå kunden genom hela fastighetsutvecklingsprocessen, från markfinansiering och byggkreditiv till finansiering av färdiga lägenheter.

I takt med att SBP växer har behovet av ytterligare en kundansvarig till teamet tillkommit. Som kundansvarig på SBP är du ansvarig för att leda kreditprocessen från ax till limpa i nära kontakt med kunder, medarbetare och kreditkommitté.

Arbetet innefattar ansvar för;

  • Informationsinhämtning, analys och framtagande av kredit-PM
  • Genomförande av lånetransaktioner
  • Kontinuerlig uppföljning av utestående krediter
  • Löpande kontakter med kunder, såväl nuvarande som blivande

Vi tror att du som söker är kommunikativ, analytisk, riskmedveten och initiativtagande med +5 års erfarenhet från liknande arbete hos bank eller annan finansiell verksamhet.

Vi erbjuder dig att bli del av ett familjärt och erfaret team där delaktighet är ett nyckelord. Du är med och påverkar bolagets utveckling och bidrar i en liten grupp med korta beslutsvägar.

Det är en heltidstjänst med placering på företagets kontor i centrala Stockholm, Kungsgatan 71.

För mer info, besök gärna vår webbplats: https://svenskbostadspartner.se

Är du nyfiken på att se om detta kan vara något för dig? Maila då gärna dina kontaktuppgifter och CV till erik.edberg@hhpes.se (rekryteringspartner).

Intervjuer sker löpande och vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt, senast 28 februari.

Om Svensk BostadsPartner:

Svensk BostadsPartner, med fonden SBP Kredit, lånefinansierar fastighetsprojekt i Sverige. Sedan starten 2016 har vi beviljat närmare 100 krediter om totalt 2 miljarder kronor.

Fler nyheter