nyheter och pressmeddelanden

Här hittar du pressmeddelanden och annat aktuellt om vår verksamhet.

SBP Kredit offentliggör NAV-kurs 108,17 för december 2022

SBP Kredits vinstandelslån är noterade på Nordic Growth Market i Stockholm. NAV-kursen per 31 december uppgår till 108,17 eller 10 817 kr/andel.

SBP Kredit offentliggör NAV-kurs 107,59 för november 2022

NAV-kursen per 30 november 2022 uppgår till 107,59 % eller 10 759 kr/andel. Detta innebär en ökning under senaste månaden med 0,8%.

SBP Kredit offentliggör NAV-kurs 106,79 för oktober 2022

SBP Kredits vinstandelslån är noterade på Nordic Growth Market i Stockholm med en NAV-kurs per 31 oktober 2022 på 106,79 % eller 10 679 kr/andel.

Pressmeddelanden

Pressmeddelande: Listbyte till Nordic AIF Sweden

SBP Kredit genomför idag listbyte för bolagets noterade vinstandelslån till Nordic AIF Sweden. ”Genom att vara listad på Nordic AIF Sweden ökar vi tillgängligheten och möjliggör retailhandel via bankerna”, säger David Haak, VD.

Nyheter

Kommer väldigt nära våra kunder

Kommer väldigt nära våra kunder

Emelie har arbetat på SBP nästan ända sedan verksamheten startade 2016. Hon tycker att det är väldigt stimulerande att se projekt växa fram och att ha fått vara med på SBP:s resa. Som kundansvarig möter hon många kunder i sitt jobb, vilket gör det lättare att förstå deras behov och vilka risker som finns.

Alla lägenheter sålda innan projektet var klart

Alla lägenheter sålda innan projektet var klart

I projektet Brf Hyttbäcken i Falun var SBP med från start och finansierade. Projektet började med en markanvisning från Falu kommun och Lillskär hade sålt drygt 60 procent av de 42 lägenheterna innan byggstarten i januari 2019.

Från Ica-handlare till bostadsutvecklare

Från Ica-handlare till bostadsutvecklare

Ola Thunell har en lång bakgrund som Ica-handlare. När familjen flyttade från Värmland till Stockholm för att driva en Ica-butik behövde familjen någonstans att bo. Entreprenadbolaget som byggde deras hus gjorde det med sådan bravur, vilket blev startskottet för Signum Fastigheter 2014.

Kundansvarig sökes till Svensk BostadsPartner

I takt med att Svensk BostadsPartner växer har behovet av ytterligare en kundansvarig till teamet tillkommit. Som kundansvarig är du ansvarig för att leda kreditprocessen från ax till limpa i nära kontakt med kunder, medarbetare och kreditkommitté.